Το 3ο Τουρνουά Παμπαίδων “Ανδρέας Μελιγδής” πέρασε στην ιστορία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Τουρνουά Παμπαίδων που διεξήχθη στο Promitheas Park την εβδομάδα του Πάσχα, στο πλαίσιο των Promitheas Park Τοurnaments «Ανδρέας Μελιγδής». Ομάδες από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών και προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα στο φίλαθλο κοινό, σε ένα γεμάτο μπασκετικό τετραήμερο, που πλέον έχει γίνει θεσμός στα γήπεδα του Προμηθέα, αφού αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική σεζόν των τουρνουά “Ανδρέας Μελιγδής”, που συνεχώς ανανεώνονται και καινοτομούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε και μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, υπό την αιγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους “Οι σκέψεις της Νεφέλης” με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τους ειδικούς, συζητώντας για το φαινόμενο του bullying, αναφέροντας απόψεις ή και βιώματά τους. Με αυτό τον τρόπο, για άλλη μια χρονιά, οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, είχαν την ευκαιρία πέραν του να αναδείξουν τις αρετές τους στο μπάσκετ, να ενημερωθούν, να ακούσουν και να ευαισθητοποιηθούν για ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, που μαστίζει την καθημερινότητα στα σχολεία, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού του Προμηθέα Πάτρας, Good Athlete Better Person.

Μεγάλος αρωγός στην προσπάθεια αυτή, ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές διοργανώσεις της πόλης μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για αυτό τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κ. Παναγιώτη Αντωνόπουλο. Aξίζει να σημειωθεί πως τα τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή τους για μια ακόμα χρονιά.

Το τουρνουά “Ανδρέας Μελιγδής” στήριξαν έμπρακτα για μια ακόμα φορά οι χορηγοί Φροντίδα Υγείας, Τεντούρα Κάστρο, Goody’s Burger House, Εμφιαλωμένο Νερό Δίρφυς, Εκπαιδευτήρια Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, το Cosmote TV καθώς και το Ionian TV. Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ, στον συνεργάτη Mismatch για την ομαλή λειτουργεία των livestream μεταδόσεων, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας ΑΙ αυτοματοποιώντας την όλη διαδικασία.

Τα Promitheas Park Tournaments «Ανδρέας Μελιγδής» για τρεις συνεχόμενες χρονιές έχουν δώσει μια νέα πνοή στο αναπτυξιακό μπάσκετ και θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα του 2024 ακόμα πιο ανανεωμένα, με νέες δράσεις και εκπλήξεις για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν στο Promitheas Park πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλους τους αγώνες πατώντας εδώ.