ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τα τμήματα άθλησης της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας χωρίζονται σε υποτμήματα για την καλύτερη οργάνωση αλλά και εκπαίδευση των παιδιών. Τα τμήματα της Ακαδημίας είναι τα εξής: Junior, Προ Μίνι, Μίνι, Παγκορασίδες, Παμπαίδες, Κορασίδες, Παίδες, Νεάνιδες, Έφηβοι.

Η Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας στεγάζεται στο πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα. Ένα προπονητικό κέντρο 2.500τμ, που στεγάζει όλα τα όνειρα και το όραμα των ανθρώπων του συλλόγου, και προσφέρει το καλύτερο δυνατό “σπίτι” για όλους τους νέους «Προμηθείς». Στα τρία(3) διαθέσιμα γήπεδα, λαμβάνουν χώρα προπονήσεις, φιλικά και επίσημοι αγώνες όλων των τμημάτων του Συλλόγου, από τα τμήματα Μίνι μέχρι την Α1 ΕΣΚΑ-Η (ανώτερη κατηγορία της Τοπικής Ένωσης, 5ο επίπεδο στο σύστημα κατηγοριών στην Ελλάδα).

Κόστος εγγραφής 30€

Μηνιαίο κόστος συνδρομής 30€
Μηνιαίο κόστος προαιρετικής παροχής (χρήση γυμναστηρίου) 10€

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση των προεγγραφών και την πραγματοποίηση εγγραφής του εκάστοτε αθλητή/τριας:
– Θα οριστικοποιηθεί η ένταξή του στο ανάλογο ηλικιακό τμήμα
– Θα διατεθεί δωρεάν ο ρουχισμός της προπόνησης σε κάθε αθλητή/τρια
– Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση πελματογραφήματος ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα, μέσω εξειδικευμένου λογισμικού, για το τι συμβαίνει στο πέλμα την ώρα της στάσης ή του τρεξίματος

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της Ακαδημίας στα τηλέφωνα (2610-434536, 2610-275820, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00).


Φόρμα Προεγγραφής στην Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα 2022-2023

*Δεν απαιτείται πληρωμή με την συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας προεγγραφής