ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η νέα και γεμάτη προκλήσεις αγωνιστική περίοδος για τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, και το Promitheas Park, το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο, είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους νεαρούς αθλητές/αθλήτριες μας και να φιλοξενήσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τα χαμόγελά τους.

Οι αθλητές/αθλήτριες που επιθυμούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν ή να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του Συλλόγου.

Η διαδικασία προεγγραφής αφορά σε:

Α) Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεννημένοι 2006-2017)

Β) Νέους/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεννημένοι 2006-2017)

Γ) Παιδιά/Νήπια (Baby Basket) 4 και 5 ετών (γεννημένοι 2018-2019)

Α) Αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (γεννημένοι 2006-2017)

Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας, ενεργά για την περίοδο 2022-2023, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους, μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Ακαδημίας, σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2023 – Ιούνιος 2024. Για την διατήρηση της θέσης τους και την νέα αγωνιστική χρονιά καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023. Σε περίπτωση που η σχετική φόρμα υποβληθεί μετά την λήξη της προθεσμίας, οι αθλητές/τριες αντιμετωπίζονται ως νέα μέλη και ακολουθείται η αντίστοιχη διαδικασία για νέους/ες αθλητές/τριες.

Β) Νέοι/ες αθλητές/τριες στην Ακαδημία μας (γεν. 2006-2017)

Οι νέοι/ες αθλητές/τριες που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ακαδημία μας καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής και κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους, στο χρονικό διάστημα 21 έως 25 Αυγούστου 2023. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της Φόρμας Προεγγραφής.

Γ) Παιδιά/Νήπια (Baby Basket) 4 και 5 ετών (γεννημένοι 2018-2019)

Παιδιά που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας, ενεργά για την περίοδο 2022-2023, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους, μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Ακαδημίας, σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2023 – Ιούνιος 2024. Για την διατήρηση της θέσης τους και την νέα αγωνιστική χρονιά καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023. Σε περίπτωση που η σχετική φόρμα υποβληθεί μετά την λήξη της προθεσμίας, τα παιδιά αντιμετωπίζονται ως νέα μέλη και ακολουθείται η αντίστοιχη διαδικασία για νέους.

Οι νέοι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στην κατηγορία του Baby Basket της Ακαδημίας μας καλούνται να υποβάλλουν την Φόρμα Προεγγραφής και κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους, στο χρονικό διάστημα 21 έως 25 Αυγούστου 2023. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της Φόρμας Προεγγραφής.

Γενικές πληροφορίες

 

Good Athlete Better Person

GOOD ATHLETE, BETTER PERSON

Σημειώνεται ότι με την εγγραφή τους στην Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας οι αθλητές/τριες συναινούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Οργανισμού, με την επωνυμία “Good athlete, better person“. Σκοπός είναι, πέρα από την βελτίωση των αθλητικών χαρακτηριστικών των παιδιών, να τους παρέχουμε τις προϋποθέσεις και τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διαμορφώσουν μια ισχυρή προσωπικότητα, να γίνουν συνολικά καλύτεροι άνθρωποι. Η θεωρητική και βιωματική διαπαιδαγώγηση των αθλητών θα επιτευχθεί μέσω της δημιουργικής συνεργασίας με Φορείς, με τις δράσεις του Προγράμματος να αφορούν του τομείς της εκπαίδευσης, της σωματικής και ψυχικής υγείας, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της κοινωνικής ενσωμάτωσης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της καλλιέργειας κοινωνικής ενσυναίσθησης. Υπό την σκέπη του προγράμματος “Good athlete, better person” έχουν τεθεί ο Σύλλογος ΑΜΕΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS», ο Σύλλογος για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση «Μαχητές Πάτρας», το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων «Φροντίζω», η Δομή «Φιλοξενία Ασυνόδευτων Ανηλίκων», το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας Aτόμων με Νοητική Υστέρηση «ΜΕΡΙΜΝΑ», το «18ο Γυμνάσιο Πατρών Τάξεις Κωφών & Βαρήκοων», καθώς και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα με κεφαλαίους χαρακτήρες

Φόρμα Προεγγραφής στην Ακαδημία Μπάσκετ του Προμηθέα 2023-2024
Click or drag a file to this area to upload.

*Δεν απαιτείται πληρωμή με την συμπλήρωση και την αποστολή της φόρμας προεγγραφής

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της Ακαδημίας στα τηλέφωνα (2610-434536, 2610-275820, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 18:00).