Στη Θεσσαλονίκη για το Rising Stars οι Έφηβοι, επιστροφή στη δράση για τις Γυναίκες

Good Athlete Better Person
Mε πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών του Προμηθέα, με τις περισσότερες ομάδες των «πορτοκαλί» να πρωταγωνιστούν στις λίγκες τους. Στο καλεντάρι του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζει η μάχη των Εφήβων στη Θεσσαλονίκη για το Rising Stars, ενώ η Α2 Γυναικών αρχίζει ξανά, με τον Προμηθέα να μάχεται μακριά από την Πάτρα, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Η εφηβική ομάδα του Προμηθέα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για την 2η αγωνιστική εβδομάδα του Rising Stars. Η ομάδα του Βασίλη Σκροπολίθα θα αγωνιστεί το Σάββατο με τους Rising Stars North (12:30), ενώ το πρωί της Κυριακής (11:00), οι Πατρινοί θα παίξουν εναντίον της Εθνικής Παίδων. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό της Μίκρας και οι «πορτοκαλί» θα προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αφού μετά το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο έχουν ρεκόρ 1-2.
Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ο Προμηθέας θα παίξει στην έδρα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας το απόγευμα της Κυριακής (16:45). Οι δύο ομάδες ως τώρα έχουν διαγράψει αντίθετες πορείες, με τις Πατρινές να έχουν ρεκόρ 1-4 και τον Ιωνικό 4-1. Ως εκ τούτου, το έργο των «πορτοκαλί» μοιάζει εκ προοιμίου πάρα πολύ δύσκολο και στόχος είναι τα κορίτσια του Νίκου Νάκη να εμφανίσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα.
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων, ο ΑΣΠ Προμηθέας πήρε μια εύκολη νίκη μεσοβδόμαδα στην έδρα της Ολυμπιάδας (13-83) και παραμένει πρώτος και αήττητος στον βαθμολογικό πίνακα. Η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο, με τον Προμηθέα 2014 να φιλοξενεί τον Αίολο Αγυιάς το μεσημέρι της Κυριακής (15:30).
Τέλος, για το πρωτάθλημα των Κορασίδων υπάρχει το Σάββατο το μεσημέρι «Προμηθεϊκός εμφύλιος», αφού ΑΣΠ Προμηθέας 1 και ΑΣΠ Προμηθέας 2 θα διασταυρώσουν τα ξίφη της, με το τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί για τις 16:30.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: 
 
18/11
 
12:30 Προμηθέας – Rising Stars North (Rising Stars Εφήβων)
16:30 ΑΣΠ Προμηθέας 1 – ΑΣΠ Προμηθέας 2 (Κορασίδες)
19/11 
 
11:00 Προμηθέας – Εθνική Παίδων (Rising Stars Εφήβων)
15:30 Προμηθέας 2014 – Αίολος Αγυιάς (Παίδες)
16:45 Ιωνικός ΝΦ – Προμηθέας (Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ)