Διαθέσιμα τα εισιτήρια του Adidas Next Generation Tournament στην Πάτρα

Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια του Adidas Next Generation Tournament της Euroleague, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα και το «Δ. Τόφαλος» το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος – Καθημερινές 10:00-18:00, Σαββατοκύριακο 10:00-14:00) ή ηλεκτρονικά μέσω του ticketmaster.gr, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν είτε ημερήσιο πακέτο αγώνων με 10€, είτε πακέτο που περιλαμβάνει όλο το μπασκετικό τριήμερο(συνολικά 16 αγώνες) με 20€.

Το «Αdidas Next Generation Tournament» είναι διοργάνωση της Euroleague, στην οποία συμμετέχουν επτά εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών Συλλόγων U18 καθώς και η Next Generation Team Patras, μιας ομάδας επίλεκτων από όλη τη Ευρώπη. Στο τουρνουά της Πάτρας θα λάβουν μέρος, διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική φάση του Κάουνας, ο Προμηθέας, ο Ολυμπιακός, η Joventut Badalona, η Cholet Basket, η Rasta Vechta, η LDLC ASVEL Villeurbanne, η Orange1 Bassano και η μεικτή ομάδα NGT Patras, με παρουσία παικτών από όλη την Ευρώπη με προπονητή τον Petteri Koponen. Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα προκριματική φάση του ANGT, που είναι η σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη στο ηλικιακό επίπεδο κάτω των 18 ετών.

Οι φίλοι, λοιπόν, του μπάσκετ που θα βρεθούν στην Πάτρα στις 10-12 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους μελλοντικούς αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να ζήσουν μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης, εμπειρία.