Αυλαία στο 2023 με το Promitheas Park Tournament Παίδων

Promitheas Park Tournaments

Τα «Promitheas Park Tournaments» επιστρέφουν ανανεωμένα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, με καινοτόμες δράσεις και πολλές εκπλήξεις και υπόσχονται ένα θέαμα γεμάτο συγκινήσεις, με την «αφρόκρεμα» τον μικρών ηλικιών να βρίσκεται στην Πάτρα. Όπως έχει προαναγγελθεί, η αρχή θα γίνει με τα Τουρνουά Νεανίδων και Κορασίδων (27-30 Δεκεμβρίου), ενώ στη συνέχεια, σειρά θα πάρει το Τουρνουά Παίδων, με την έλευση του νέου έτους (3-6 Ιανουαρίου).

Μετά το άκρως επιτυχημένο Τουρνουά Παίδων, που διεξήχθη στα γήπεδα του Προμηθέα την εβδομάδα του Πάσχα, η διοργάνωση αυτή επιστρέφει, με τη συμμετοχή 24 ομάδων, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα των «Promitheas Park Tournaments». Μάλιστα, το Τουρνουά θα έχει και διεθνή συμμετοχή, καθώς πέραν των 22 εγχώριων ομάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτό, έρχεται να προστεθεί η παρουσία του Κεραυνού Στροβόλου από την Κύπρο, καθώς και της Εθνικής Ουγγαρίας U16, δείγμα της απήχησης και του πρεστίζ που έχουν αποκτήσει πλέον τα «Promitheas Park Tournaments», μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά: ΑΣΠ Προμηθέας, ΑΕ Γλαύκου – Εσπέρου, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Μίλωνας, Πανιώνιος, Περιστέρι, ΑΣΕ Δούκα, ΠΑΟΚ, Μαντουλίδης, ΧΑΝΘ, ΑΕ Σερρών, Απόλλων Λιβαδειάς, Ηράκλειο ΟΑΑ, Κολοσσός Ρόδου, Κερκυραϊκός, Ζαφειράκης Νάουσας, Κεραυνός Στροβόλου, Εθνική Ουγγαρίας, Α.Σ. Ντερή, Ολυμπιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φερών, ΑΟ Καλαμάτα 1980, Κόροιβος Αμαλιάδας, Αίολος Αγυιάς.

Το πρόγραμμα των αγώνων και τα ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στο Promitheas Park Tournament Παίδων είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας.