Αίτηση συμμετοχής στο Promitheas Basketball Camp 2023

Η σεζόν τελείωσε, αλλά το μπάσκετ συνεχίζεται! Ο Προμηθέας συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και ανάπτυξης για κάθε αθλητή ακόμα και στην διάρκεια των διακοπών. Στο Promitheas Park, με παροχές ασυναγώνιστου επιπέδου, προετοιμάζουμε τους πρωταγωνιστές του αύριο.

– 3 κλειστά γήπεδα μπάσκετ

– 1 ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ

 – Υπερσύγχρονο γυμναστήριο

 – Περιβάλλων χώρος για δραστηριότητες

 – Ειδικός προπονητικός εξοπλισμός

 – Καφετέρια / Κυλικείο για τους γονείς

Σε καθημερινή βάση θα προσφέρεται νερό, σνακ και φρούτο σε όλους τους αθλητές. Επιπλέον, σε όλες τις περιόδους του Promitheas Basketball Camp θα υπάρχει παροχή πρώτων βοηθειών και ασφάλιση για κάθε συμμετέχοντα.

Ο ρουχισμός (σορτς, δύο t-shirts, τσάντα) παραδίδεται σε κάθε αθλητή κατά την έναρξη του Promitheas Basketball Camp. Οι συμμετέχοντες μπορούν αν παραμείνουν στους χώρους των εγκαταστάσεων έως και μισή ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος.

Σωματομετρικός Έλεγχος Promitheas Lab

– Ύψος
– Βάρος
– Άνοιγμα χεριών

Δικαιολογητικά

  • Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα ως προς την έγκριση και άδεια συμμετοχής του παιδιού. Μπορείτε να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση από εδώ.
  • Βεβαίωση ιατρού για την καλή και άρτια υγεία του παιδιού
  • Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν διατροφικές ή άλλου τύπου αλλεργίες του παιδιού

Η πραγματοποίηση του Promitheas Basketball Camp διέπεται από τις αρχές ασφαλούς άσκησης σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως αυτές επικαιροποιούνται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Training Center

Αθλητισμός // Πολιτισμός // Αναψυχή

Το Promitheas Basketball Camp του Προμηθέα, φιλοξενείται στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις μπάσκετ στην Ευρώπη, το δικό μας Promitheas Park.

Σε μια έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων, με τρία γήπεδα μπάσκετ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και εργαστήριο εργομετρικών (Promitheas Lab), ο οργανισμός σχεδιάζει το αύριο του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη ενός αθλητή ή μιας αθλήτριας.

Promitheas Basketball Camp

3-7 Ιουλίου // 10-14 Ιουλίου // 17-21 Ιουλίου // 24-28 Ιουλίου

ΤΙΜΗ

80/ εβδομάδα

Προκαταβολή του 50% του ποσού με την υποβολή της αίτησης και εξόφληση πριν την έναρξη της περιόδου. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής, οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να ενημερώσουν τη γραμματεία έως και 15 ημέρες πριν την έναρξη της επιλεγμένης περιόδου. Με το πέρας της άνω προθεσμίας, το προκαταβληθέν ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση μη παρακολούθησης ολοκληρης της περιόδου, το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

Η ολοκλήρωση της εγγραφής στο Promitheas Basketball Camp πραγματοποιείται με την πληρωμή της προκαταβολής 50%. Σε περίπτωση μη καταβολής η αίτηση παραμένει ενεργή για διάστημα 3 ημερών, μετά το πέρας των οποίων θεωρείται άκυρη.

Καμία εβδομάδα δεν είναι ίδια!

Το Promitheas Basketball Camp είναι ένα εντατικό πρόγραμμα βελτίωσης. Κάθε μία περίοδος περιλαμβάνει ενιαία θεματολογία, αλλά με διαφορετικά ασκησιολόγια κάθε εβδομάδα. Έτσι, ο αθλητής μπορεί να επιλέξει μία ή περισσότερες περιόδους χωρίς να επαναλάβει τις ίδιες ασκήσεις.

Μέσα από ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα ο κάθε αθλητής έχει την ευκαιρία να δουλέψει κάτω από τις οδηγίες ενός υψηλά καταρτισμένου προπονητικό επιτελείο και να ανεβάσει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο, βελτιώνοντας τις αθλητικές ικανότητές του στο σουτ, στη ντρίπλα και στη λήψη αποφάσεων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: