Παράταση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο NextGen Experience

Το «NextGen Experience», το τουρνουά που έγινε πέρσι σημείο αναφοράς, καθώς έφερε κοντά εκατοντάδες μικρούς αθλητές, διοργανώνεται ξανά στην Πάτρα στις 10-12 Φεβρουαρίου. Ο Προμηθέας καλεί και φέτος στην αχαϊκή πρωτεύουσα Ακαδημίες και παιδιά από όλη την Ελλάδα για να ζήσουν μαζί μια μοναδική μπασκετική εμπειρία με έντονο άρωμα…Ευρωλίγκας. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις αγοριών και κοριτσιών, οποιασδήποτε ηλικιακής κατηγορίας. Οι φιλικές αναμετρήσεις θα διεξάγονται μεταξύ ίδιων ηλικιών και ιδίου φύλου.

Επιπλέον, το «NextGen Experience» εντάσσεται στις παράλληλες δράσεις του «Αdidas Next Generation Tournament», της Ευρωλίγκας των Νέων δηλαδή, που θα διεξαχθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία στο κλειστό «Δ. Τόφαλος». Οπότε, εκτός από τις μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις, οι ακαδημίες που θα συμμετέχουν στο «NextGen Experience» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν παιχνίδια του «Αdidas Next Generation Tournament» Πάτρας και να δουν από κοντά τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Υπενθυμίζεται ότι, το «Αdidas Next Generation Tournament» διοργανώνεται για 2η διαδοχική χρονιά στην Πάτρα, με την συμμετοχή επτά εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών Συλλόγων U18, καθώς και της Next Generation Team Patras, μιας ομάδας επίλεκτων από όλη τη Ευρώπη με προπονητή τον παλαίμαχο αστέρα της EuroLeague, Petteri Koponen. Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν είναι ο οικοδεσπότης Προμηθέας, ο Ολυμπιακός, οι γαλλικές LOSC ASVEL, και Cholet Basketball, η ισπανική Joventut Badalona, η γερμανική Rasta Vechta και η ιταλική Orange Bassano.

Η αρχική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο «NextGen Experience» έδειξε ότι πολλές Ακαδημίες από όλη την χώρα επιθυμούν να έρθουν ξανά στην Πάτρα και λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη «συνάντηση» τμημάτων Υποδομών της χώρας. Λόγω της μεσολάβησης των εορτών, η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρατείνεται ως την Παρασκευή 20/1. Οι ενδιαφερόμενες Ακαδημίες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής.

Εκπρόσωπος της διοργάνωσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους για την παροχή πληροφοριών και την διευθέτηση της συμμετοχής τους στο NextGen Experience.

Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των γηπέδων και των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.