Τα βλέμματα στο μεγάλο ντέρμπι των Εφήβων

Good Athlete Better Person

Βαδίζοντας σιγά σιγά προς το φινάλε των περισσότερων πρωταθλημάτων, τόσο σε επίπεδο ΕΣΚΑ-Η, όσο και σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, η αγωνία για τα τμήματα του Προμηθέα βρίσκεται στο κατακόρυφο, στην προσπάθεια που καταβάλουν για την επίτευξη των στόχων τους. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, όλα τα βλέμματα στρέφονται στη μεγάλη μάχη των Εφήβων του «ΝΟΥΣ» στην Αμαλιάδα, σε ένα ματς με τον Κόροιβο που μπορεί να κρίνει τον τίτλο.

Την Κυριακή, για το Final 4 του πρωταθλήματος Εφήβων ΕΣΚΑ-Η, ο ΑΣΠ Προμηθέας παίζει τους κόπους μια σεζόν, απέναντι στον ισχυρό Κόροιβο Αμαλιάδας (19:30). Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι σε Γλαύκο/ ‘Εσπερο και ΠΑΣ Ναυπάκτου, συνεπώς μεταξύ τους θα κριθεί και ο τίτλος. Η πρώτη μεταξύ τους μάχη θα γίνει την Κυριακή, ενώ στις 24/4 θα παιχτεί η δεύτερη πράξη στο Promitheas Park.

Στη δράση ρίχνονται και οι Παίδες του «ΝΟΥΣ», που αγωνίζονται και εκείνοι στο Final 4 της διοργάνωσης και στοχεύουν στη διατήρηση των κεκτημένων. Η ομάδα του Γιάννη Ντάγιου θα υποδεχτεί στο Promitheas Park την Απολλωνιάδα (19:30), σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο οι «πορτοκαλί» θέλουν να το καθαρίσουν για να κάνουν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Tέλος, για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, η ομάδα του Νίκου Νάκη υποδέχεται τον Πορφύρα το μεσημέρι της Κυριακής (13:00). Ο Προμηθέας απαρτίζεται επί τω πλείστων από Νεάνιδες και Κορασίδες και η αναμέτρηση αυτή αποτελεί ακόμα μια ευκαιρία για συλλογή εμπειριών και παραστάσεων για τις νεαρές αθλήτριες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Απριλίου

19:30 Προμηθέας – Απολλωνιάδα (Παίδες)

Κυριακή 14 Απριλίου

13:00 Προμηθέας – Πορφύρας (Α2 Γυναικών)
19:30 Κόροιβος – Προμηθέας (Έφηβοι)