Στη μάχη των μπαράζ οι Γυναίκες του Προμηθέα

Η ώρα για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του Γυναικείου τμήματος του Προμηθέα έφτασε, καθώς τα κορίτσια του Νίκου Νάκη θα ριχτούν στη μάχη των Μπαράζ Ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία των Γυναικών, που θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΜΕΤΣ στο Παγκράτι, από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου.

Οι πρωταθλήτριες ΕΣΚΑ-Η θα διεκδικήσουν την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε εθνική κατηγορία, σε ένα τουρνουά έξι ομάδων, οι οποίες έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ των τριών. Οι πρώτοι των δύο γκρουπ θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό με τον νικητή να ανεβαίνει στην Α2. Ο Προμηθέας βρίσκεται στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Σχηματαρίου και τον Βούρειο Χίου, ενώ ο Β’ όμιλος απαρτίζεται από τον Πελασγό, τον Ηρόδοτο και την Ολυμπιάδα Άσσου/ Λεχαίου.

Γυναίκες Ομαδική

Οι «πορτοκαλί» ρίχνονται στη μάχη το μεσημέρι της Πέμπτης και ανοίγουν την αυλαία του τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Σχηματαρίου (16:00), ενώ η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή (13:00) με αντίπαλο τον Βούρειο Χίου. Το Σάββατο τα κορίτσια του Νίκου Νάκη έχουν ρεπό και θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Good Athlete Better Person

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Α’ Ομίλου

Πέμπτη 23/6

16:00 Πρωτέας Σχηματαρίου – Προμηθέας

Παρασκευή 24/6

13:00 Προμηθέας – Βούρειος Χίου

Σάββατο 25/6

12:00 Βούρειος Χίου – Πρωτέας Σχηματαρίου