Σπουδαίο άλμα τίτλου για τους Εφήβους του «ΝΟΥΣ»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε σημαντική Προμηθεϊκή δράση, με το αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση να είναι το τεράστιο διπλό τίτλου του ΑΣΠ Προμηθέα μέσα στην έδρα του Κοροίβου, με τους «Προμηθείς» να γίνονται πλέον το απόλυτο φαβορί για την διατήρηση των κεκτημένων τους. Σημαντική νίκη με μπόλικο άγχος πέτυχαν και οι Παίδες, ενώ οι Γυναίκες υποτάχθηκαν στην εμφανή ανωτερότητα του Πορφύρα.

Στην Αμαλιάδα, ο ΑΣΠ Προμηθέας πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Κοροίβου (65-88). Η ομάδα του Βασίλη Σκροπολίθα, η οποία είχε ηττηθεί δύο φορές από τον σύλλογο της Ηλείας στην κανονική διάρκεια, πέτυχε την πιο σημαντική νίκη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι των Play Offs και απέκτησε σαφές προβάδισμα για τον τίτλο, αφού το +23 μοιάζει πολύ δύσκολο να ανατραπεί στο Promitheas Park.

Σπουδαία νίκη πέτυχαν και οι Παίδες του «ΝΟΥΣ» απέναντι στην Απολλωνιάδα (58-56), αν και δεν πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Η ομάδα του Γιάννη Ντάγιου βρέθηκε να κυνηγάει με διψήφιες διαφορές από την Α’ περίοδο (11-22) και για πρώτη φορά φέτος είδε κατάματα την απειλή της ήττας, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το μέταλλο να γυρίσει το παιχνίδι και να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.

Τέλος, στην Α2 Γυναικών, το εμπόδιο του Πορφύρα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τις νεαρές αθλήτριες του Προμηθέα, με αποτέλεσμα να έρθει μια φυσιολογική βαριά ήττα (34-84). Οι Πατρινές αγωνίστηκαν μόνο με Νεάνιδες και Κορασίδες στο συγκεκριμένο ματς, συνεπώς εξ αρχής ήταν δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, που αποτυπώθηκε και στο παρκέ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Έφηβοι: Κόροιβος – Προμηθέας 65-88
Παίδες: Προμηθέας – Απολλωνιάδα 58-56
Γυναίκες: Προμηθέας – Πορφύρας 34-84