Πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής σάλας του Promitheas Park

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η τελετή ονοματοδοσίας της κεντρικής σάλας του Promitheas Park, η οποία πλέον φέρει το όνομα του Ανδρέα Μελιγδή. Ένας άνθρωπος που «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα χρόνο (6 Ιανουαρίου 2023), όμως τα έργα του και η προσφορά του στον σύλλογό μας και ιδιαίτερα στην Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας και το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες όλων μας και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ και θα τον έχουμε πάντα στο μυαλό μας με αγάπη και χαμόγελο. Η απόφαση του Οργανισμού του Προμηθέα να τον τιμήσει, δίνοντας το όνομά του στην κεντρική σάλα ήταν αυτονόητη και αντιπροσωπευτική του μεγαλείου του Ανδρέα Μελιγδή, που ήταν ένας πιστός «στρατιώτης» της ομάδας μας και βοήθησε στην εξέλιξη των τμημάτων υποδομών, όσο λίγοι.

Η τελετή ήταν λαμπρή, όπως άρμοζε στη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή. Στο γήπεδο βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, με επίσημους προσκεκλημένους και ομιλίες μέσα από τα βάθη της καρδιάς των ανθρώπων που τον «έζησαν» και άγγιξαν βαθιά όσους παρευρέθηκαν στο Promitheas Park, για την παρακολούθηση της ονοματοδοσίας.

Στην εκδήλωση, τον χορό των ομιλιών άνοιξε ο Τάσος Χρυσανθόπουλος, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπρόσωπος της γενιάς 2003-2004, που κατέκτησε το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, στην ιστορία του Προμηθέα Πάτρας. Έπειτα, τη σκυτάλη πήραν ο Νίκος Βασιλείου και ο Νίκος Σοϊλεμετζίδης, αθλητές που επάνδρωσαν την φουρνιά 2005-06 και κατέκτησαν το δεύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, ξανά με τον Ανδρέα Μελιγδή στο «τιμόνι» της ομάδας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρξε και η ομιλία του Προέδρου της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλη Λιόλιου, που με την παρουσία του τίμησε το πρόσωπο του Ανδρέα Μελιγδή και μίλησε για εκείνον, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία.

Ταυτόχρονα, προβλήθηκε τρίλεπτο βίντεο – αφιέρωμα στον Ανδρέα Μελιγδή από τις οθόνες του Promitheas Park, ενώ μεταδόθηκαν και τα μηνύματα πρώην αθλητών του (Λευτέρης Μαντζούκας, Άγγελος Λάγιος, Νάσος Μπαζίνας, Νίκος Πλώτας, Δημήτρης Καλλιακούδας), οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μίλησαν όμως με τα θερμότερα λόγια για τον Ανδρέα Μελιγδή, που ήταν ο προπονητής που πίστεψε στο ταλέντο τους και ήταν αυτός που τους ανέδειξε και είχε πολύ καθοριστική συνεισφορά στην μετέπειτα εξέλιξή του.

Στο τέλος της βραδιάς, ο πρόεδρος του ΑΣΠ Προμηθέα, Ανδρέας Λάσκαρης, μαζί με το Μέλος του ΔΣ, Μπάμπη Μιχαλόπουλο και τους πρώην αθλητές του Ανδρέα Μελιγδή, Νίκο Μιχαλόπουλο, Νίκο Σοϊλεμετζίδη και Νίκο Βασιλείου, έκαναν τα αποκαλυπτήρια της ονοματοδοσίας του γηπέδου, σε μια πολύ συγκινητική στιγμή, που θα μείνει αποτυπωμένη σε όσους βρέθηκαν στο Promitheas Park και την παρακολούθησαν.