Ώρα Rising Stars για τους Εφήβους του «ΝΟΥΣ»

Good Athlete Better Person

Mε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομών, για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Oι αναμετρήσεις που δεσπόζουν στο καλεντάρι, είναι αυτές των Εφήβων του «ΝΟΥΣ», που αγωνίζονται στο κλειστό της Ζωφριάς, για την 1η αγωνιστική του Rising Stars, σε ένα ιδιαίτερα γεμάτο τριήμερο.

Oι Γυναίκες του Προμηθέα, μετά την εντός έδρας ήττα από το Σπόρτινγκ ταξιδεύουν στο Φάληρο, για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή (17:00) στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν». Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα που δεν έχει νίκη ως τώρα και οι «πορτοκαλί» θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό και διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρώτο τους διπλό στη φετινή Α2 Γυναικών.

Οι Έφηβοι του «ΝΟΥΣ» ξεκινούν το προσεχές τριήμερο τη μάχη τους στο Rising Stars, αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους, σε μια πρώτη ευκαιρία για το συγκρότημα του Βασίλη Σκροπολίθα να τεστάρει τις δυνάμεις του. Το μεσημέρι της Παρασκευής οι «πορτοκαλί» αντιμετωπίζουν την Rising Stars South (16:30), το Σάββατο θα παίξουν με την Ακαδημία Ράντγκεμπερ (13:00), ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα (16:00). Όλα τα ματς θα λάβουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑ-Η, o AΣΠ Προμηθέας θα πάρει στα χαρτιά το ματς με τη Δύμη, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έτσι θα συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν σαν στόχο την διατήρηση των κεκτημένων. Από την άλλη, ο Προμηθέας 2014 έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Αμαλιάδας, όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Κόροιβο (19:30).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

27/10

16:30 Προμηθέας – Rising Stars South (Έφηβοι)

28/10

13:00 Προμηθέας – Ακαδημία Ράντγκεμπερ (Έφηβοι)

29/10

16:00 Προμηθέας – Μίλων (Έφηβοι)
17:00 Παλαιό Φάληρο – Προμηθέας (Γυναίκες)
19:30 Κόροιβος – Προμηθέας 2014 (Παίδες)