“Γλυκόπικρη” γεύση για τους Εφήβους στο Rising Stars

Mε απολογισμό μία νίκη και μια ήττα έφυγαν από την Θεσσαλονίκη οι Έφηβοι του ΑΣΠ Προμηθέα, που μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία του Rising Stars. Από την άλλη, οι Παίδες του «ΝΟΥΣ» συνέχισαν απτόητοι την πορεία τους προς τον τίτλο του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στους Εφήβους του «ΝΟΥΣ» η 3η αγωνιστική του Rising Stars, η οποία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Στον αγώνα του Σαββάτου, οι παίκτες του Κώστα Χουντή γνώρισαν την ήττα από την περσινή πρωταθλήτρια, ΔΕΚΑ (75-59). Η εικόνα των «πορτοκαλί» ήταν εντελώς διαφορετική απέναντι στους Rising Stars North, στον αγώνα της Κυριακής. Εκεί, οι «Αχαιοί» εμφανίστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο, ανέδειξαν διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο παιχνίδι τους και έφτασαν σε μια εύκολη επικράτηση (69-53). Με αυτό το αποτέλεσμα, ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 5-2 και εξακολουθούν να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας των Εφήβων, ο Προμηθέας 2014 κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο στην Αμαλιάδα, ωστόσο το κάκιστο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που κόστισε στους «πορτοκαλί», οι οποίοι τελικά γνώρισαν την ήττα (64-36).

Στους Παίδες, ο ΑΣΠ Προμηθέας δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει νικηφόρα από την έδρα του ΑΟ Δύμης (37-60) και να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η. Η ομάδα του Βασίλη Σκροπολίθα προετοιμάζεται παράλληλα και για τα «Promitheas Park Tournaments», εκεί που θα τεθεί αντιμέτωπη με κορυφαίες ομάδες από όλη την Ελλάδα. Για τη Β’ Κατηγορία, Προμηθέας 2014 (2) και Προμηθέας 2014 (3) γνώρισαν ήττες από Κεραυνό Αιγίου και Ακαδημία Κεφαλονιάς αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα

Rising Stars
ΔΕΚΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 75-59
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – RISING STARS NORTH 69-53

Έφηβοι
ΣΦΗΚΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 64-36

Παίδες
ΑΟ ΔΥΜΗΣ – ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 37-60
ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 (2) 61-20
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 (3) – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 38-73