Γίνε μέρος ενός συναρπαστικού μπασκετικού τριημέρου

Την περσινή χρονιά ο Προμηθέας Πάτρας ανέλαβε την οργάνωση και υλοποίησε ένα πολύ δύσκολο και φιλόδοξο εγχείρημα, την διοργάνωση δύο παράλληλων μεγάλων μπασκετικών γεγονότων, του ANGT Patras της Euroleague και του NextGen Experience, της μεγαλύτερης μπασκετικής συνάντησης Ακαδημιών της χώρας. Με την εθελοντική συνδρομή πολλών φίλων του αθλητισμού, το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για αυτόν τον λόγο είμαστε σε θέση να το επαναλάβουμε!

Από 10 ως 12 Φεβρουαρίου η Πάτρα γίνεται λοιπόν ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού αναπτυξιακού μπάσκετ! Ο Προμηθέας Πάτρας διοργανώνει για 2η διαδοχική χρονιά το ANGT Patras και το NextGen Experience, που αναμένεται να προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές σε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ. Σας θέλουμε για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας, καθώς πέρσι μαζί βάλαμε ψηλά τον πήχη με την άψογη διοργάνωση, τώρα μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, να αναδείξουμε τις αξίες του εθελοντισμού, της συνεργασίας και της ομαδικότητας και να προβάλλουμε την Πάτρα ως αθλητικό προορισμό. Και φέτος η επιτυχία θα είναι υπόθεση ομαδική!

Εδώ θα βρείτε την φόρμα αίτησης εθελοντή για τα τουρνουά ANGT Patras και NextGen Experience. Μπορείτε να μας δηλώσετε τις ώρες που θα είστε διαθέσιμοι, ενώ στην συνέχεια θα γίνει συνεννόηση για τους τομείς εθελοντικής απασχόλησης στους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμείτε να εγγραφείτε ως εθελοντές να μας στείλετε την αίτησή σας ως την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου. Σας ευχαριστούμε!