“Φτωχή” η δράση, πριν τα σπουδαία

Good Athlete Better Person

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις για τα προμηθεϊκά τμήματα, σε Νεάνιδες και Γυναίκες. Οι αγώνες του Προμηθέα 2014 στη Γ’ Εθνική και του “ΝΟΥΣ” στους Εφήβους αναβλήθηκαν, εξαιτίας της συμμετοχής των “πορτοκαλί” στο Youth BCL, που θα διεξαχθεί το πενθήμερο 2-7 Απριλίου. Η τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ορίστηκε για τις 10 Μαρτίου, ενώ τα ντέρμπι του πρωταθλήματος Εφήβων με τον Κόροιβο θα διεξαχθούν μέσα στον Απρίλιο.

Το μεσημέρι της Κυριακής (12:00), για το πρωτάθλημα των Νεανίδων, ο ΑΣΠ Προμηθέας ταξιδεύει στη Ζάκυνθο για ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης, τα κορίτσια των “πορτοκαλί” σφραγίζουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου για ακόμα μια χρονιά.

Μια ώρα αργότερα (13:00) για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ο ΑΣΠ Προμηθέας υποδέχεται τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Η ομάδα του Νίκου Νάκη έχει εμφανίσει μια αρκετά βελτιωμένη εικόνα το τελευταίο διάστημα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, που έχει πολύ υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 31/3

12:00 Ζάκυνθος – ΑΣΠ Προμηθέας (Κορασίδες)
13:00 Προμηθέας – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Γυναίκες)