Έναρξη συνεργασίας του Οργανισμού του Προμηθέα με το ΚΔΑΠ Φίταθλον

ΚΔΑΠ Φίταθλον

Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφώνου συνεργασίας με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Φίταθλον. Σκοπός της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η προβολή και η ανάδειξη των δράσεων του Κ.Δ.Α.Π Φίταθλον, που στοχεύει στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, μέσα από αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Επιπλέον, προς αυτήν την κατεύθυνση, θα διοργανωθούν και κοινές δράσεις του Προμηθέα και του ΚΔΑΠ Φίταθλον.

Στο πλαίσιο της σύναψης του συμφώνου συνεργασίας, ο Μπάμπης Μιχαλόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Προμηθέα και υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας, σχολίασε ότι είναι πάγια πολιτική του Οργανισμού του Προμηθέα να συμπορεύεται με Φορείς που αποσκοπούν στην αθλητική, κοινωνική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα τους επιτρέψουν να είναι χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μετά την ενηλικίωση τους.

Από την πλευρά του, ο νόμιμος εκπρόσωπος του Κ.Δ.Α.Π Φίταθλον, κ. Χρήστος Βασίλειος Αντωνακόπουλος, ανέφερε: «Με μεγάλη μας χαρά, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την από κοινού δράση με το «Αθλητικό Σωματείο Α.Σ. Προμηθέας Πατρών» με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και την προβολή της σημαντικότητας της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό.

Τα Κ.Δ.Α.Π Φίταθλον διαφοροποιούνται ως προς την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα με το Tae kwon do – αυτοάμυνα, Ρυθμική γυμναστική, μπαλέτο και εκμάθηση αθλημάτων από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.»