Έναρξη συνεργασίας με τον Όμιλο Κουτσαντώνη

Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον όμιλο Κουτσαντώνη, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Προμηθέας και Κουτσαντώνης ΑΕ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε μια επωφελή συνεργασία, που θα δώσει πολλά προνόμια στους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας μας.

Ο Όμιλος Κουτσαντώνη αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους ξένων γλωσσών σε ολόκληρη τη χώρα. Διαθέτει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, με έμπειρο καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, που απαρτίζεται τόσο από Έλληνες, όσο και από ξένους καθηγητές, άριστα καταρτισμένους, με μεταπτυχιακούς τίτλους. Στην πόλη της Πάτρας στεγάζονται 9 φροντιστήρια Κουτσαντώνη, σε διαφορετικά σημεία της πόλης, στρατηγικά τοποθετημένα, ώστε να «αγκαλιάζουν» ολόκληρο τον αστικό ιστό και να δίνουν την ευκαιρία σε κάθε παιδί να φοιτήσει στα συγκεκριμένα φροντιστήρια. Στα εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη, μπορεί ο σπουδαστής να διδαχτεί μέχρι και 8 ξένες γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα, τούρκικα, κινέζικα, γερμανικά, γαλλικά).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές του Προμηθέα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά προνόμια, επιλέγοντας τα Εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη. Στο πλαίσιο των κοινών μας δράσεων, οι οικογένειες θα έχουν το πλεονέκτημα της αποκλειστικής έκπτωσης σε νέες εγγραφές, σε γλώσσα της επιλογής τους στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Κουτσαντώνη.

Η συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη μας γεμίζει χαρά, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας, με πρωταρχικό μας στόχο την περαιτέρω επιμόρφωση των μελών της οικογένειας του Προμηθέα. Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να αποτελέσει την απαρχή μιας κοινής διαδρομής αρκετών χρόνων, με κοινές δράσεις και κοινό όραμα.