Ο Οργανισμός του Προμηθέα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Βασίλη Σκροπολίθα, μετά από μια τετραετία συμπόρευσης και πολλών όμορφων στιγμών.

Ο Βασίλης Σκροπολίθας εργάστηκε από το 2020 στην Ακαδημία του Προμηθέα, υπηρέτησε με μεγάλη προσήλωση το πρόγραμμα ”ΝΟΥΣ” και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικές στιγμές του συλλόγου μας. Τη σεζόν 2021-22, οδήγησε το τμήμα Παίδων του Προμηθέα στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε ως πρώτος προπονητής δύο πρωταθλήματα Παίδων και άλλο ένα πρωτάθλημα Εφήβων ΕΣΚΑ-Η. Η σπουδαιότερη διάκριση, ωστόσο, ήρθε τη φετινή σεζόν, με τον Βασίλη Σκροπολίθα να οδηγεί τη νεανική ομάδα του Προμηθέα 2014 στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της National League 2 και κατ’ επέκταση στην άνοδο στη National League 1.

Μπορεί μετά από τέσσερα χρόνια κοινής διαδρομής, η συνεργασία μας με τον Βασίλη Σκροπολίθα να φτάνει στο φινάλε της, ωστόσο θα τον θυμόμαστε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί και θα θεωρείται πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της προμηθεϊκής οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.