Χρυσό μετάλλιο στο SUP για αθλητή του ΑΣΠ Προμηθέας

Το τριήμερο 7-9 Ιουλίου 2023 στον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος SUP της ICF αγωνίσματα Technical, Sprint και Long Distance στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές του Προμηθέα, Μαρουλάκης Ελ., Ασημακόπουλος Ι. και Νάκας Αν. στην κατηγορία 50+ ΜΕΝ.

Το πρώτο μετάλλιο ήρθε την Παρασκευή στο Technical Race από τον Ελ. Μαρουλάκη ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση. Την επόμενη ημέρα στο απαιτητικό αγώνισμα του Sprint ο ίδιος κατέκτησε την 3η θέση overall και την 2η στους Έλληνες αθλητές ενώ την τελευταία ημέρα των αγώνων όπου διεξήχθη το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων, ο Μαρουλάκης κατέκτησε την 2η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την 3η ημέρα επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι 5-6 bft με ριπές ανέμου που ξεπερνούσαν τα 60 km/h και δυσκόλεψαν αρκετά την προσπάθεια των αθλητών να τερματίσουν στον πολύ απαιτητικό αγώνα των 14 km. Ωστόσο, οι αθλητές του ΠΡΟΜΗΘΕΑ όχι μόνο κατάφεραν να τερματίσουν αλλά ανέβηκαν και στο βάθρο με τον Μαρουλάκη να προκρίνεται στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την απόδοσή τους και φυσικά για ακόμα μια χρονιά η Κρήτη απέδειξε ότι μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις Παγκοσμίου επιπέδου.