Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Promitheas Park

To Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ αγάπης και αλληλεγγύης έρχεται για μια ακόμα χρονιά στο Promitheas Park! Το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00-18:00, ο Προμηθέας Πάτρας διοργανώνει Μπαζάρ με την συμμετοχή των συνεργατών του στο «Good Athlete, Better Person», το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, στο εορταστικό διήμερο θα συμμετάσχουν ο Σύλλογος ΑμεΑ ΑΛΚΥΟΝΗ, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Πάτρας – Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Σύλλογος ΜΑΧΗΤΕΣ Πάτρας, το Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων «Φροντίζω» και το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πάτρας Aτόμων με Νοητική Υστέρηση η «ΜΕΡΙΜΝΑ», οι οποίοι εκτός από την έκθεση και πώληση προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες του Promitheas Park τον σκοπό που εξυπηρετεί ο Οργανισμός τους, τις δράσεις που πραγματοποιούν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Απώτερος στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους πολλές αδύναμες κοινωνικές ομάδες, δυσκολίες που πολλές φορές τους θέτουν σε κοινωνικό αποκλεισμό.

Στο ίδιο πλαίσιο, κατά την διάρκεια του διημέρου θα λάβουν χώρα και ειδικές δράσεις συνεργασίας και συμπερίληψης με τους Φορείς του «Good Athlete, Better Person». Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι μαζί, να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη και να δώσουμε χαρά σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξή μας!