Στο Rising Stars οι Έφηβοι, δοκιμασία για τις Γυναίκες

Good Athlete Better Person

Το τελευταίο γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, πριν από τη διακοπή των εορτών φέρνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα τμήματα υποδομών του Προμηθέα. Οι Έφηβοι του «ΝΟΥΣ» ετοιμάζονται για το τρίτο τους αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Rising Stars και ταξιδεύουν στο ΣΕΦ, για δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Όσο για τις Γυναίκες του Προμηθέα, επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από διακοπή μιας εβδομάδας και έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ο Προμηθέας αγωνίζεται νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) στην έδρα του Κρόνου Αγ. Δημητρίου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, ο μεν Κρόνος προτελευταίος με ρεκόρ 2-6, ο δε Προμηθέας τελευταίος με ρεκόρ 1-7, συνεπώς το μεταξύ τους παιχνίδι είναι κομβικό και αμφότερες οι ομάδες το χρειάζονται, ώστε να ανακάμψουν βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.

Στο Rising Stars που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, ο ΑΣΠ Προμηθέας θα δώσει δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα του Βασίλη Σκροπολίθα θα κοντραριστεί με τον Πανερρυθραϊκό (18:30), ενώ το απόγευμα της Κυριακής, οι «πορτοκαλί» θα αντιμετωπίσουν τον οικοδεσπότη Ολυμπιακό (17:30).

Στο πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑ-Η, ο ΑΣΠ Προμηθέας υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου την Ζάκυνθο (14:15) και ευελπιστεί πως θα έχει εύκολο έργο και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή. Από την άλλη, ο Προμηθέας 2014 αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με την Απολλωνιάδα (20:00) και έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Τέλος, αγωνιστική δράση υπάρχει και στο Πρωτάθλημα Κορασίδων, με εντός έδρας μάχες για τα τμήματα του Προμηθέα το Σάββατο. Ο ΑΣΠ Προμηθέας (1) θα αγωνιστεί κόντρα στον Αίολο Αγυιάς (15:00), ενώ ο ΑΣΠ Προμηθέας (2) θα παίξει εναντίον της Ζακύνθου (13:15).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16/12

13:15 ΑΣΠ Προμηθέας (2) – Ζάκυνθος (Κορασίδες)
14:15 ΑΣΠ Προμηθέας – Ζάκυνθος (Παίδες)
15:00 ΑΣΠ Προμηθέας (1) – Αίολος Αγυιάς (Κορασίδες)
18:30 Πανερρυθραϊκός – Προμηθέας (Rising Stars)
20:00 Απολλωνιάδα – Προμηθέας 2014 (Παίδες)

17/12

13:30 Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Προμηθέας (Α2 Γυναικών)
17:30 Ολυμπιακός – Προμηθέας (Risng Stars)