Πρώτες και καλύτερες οι Νεάνιδες

Ο Μάρτιος του 2024 ολοκληρώθηκε με μια νίκη και μια ήττα για τα τμήματα του Προμηθέα, σε ένα Σαββατοκύριακο «φτωχό» από αγωνιστική δράση. Οι Νεάνιδες ήταν αυτές που χαμογέλασαν και εξασφάλισαν τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, σε μια σημαντική επιτυχία για τις «πορτοκαλί», ενώ οι Γυναίκες δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικές στην έδρα τους απέναντι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ο Προμηθέας δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός, αφού γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου (26-67). Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη ούτως ή άλλως, κάτι που αποτυπώθηκε και στο παρκέ, με τα κορίτσια του Νίκου Νάκη να σκοράρουν με το… σταγονόμετρο και να γνωρίζουν δικαίως την ήττα.

Aπό την άλλη, στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, ο ΑΣΠ Προμηθέας είδε τους κόπους μιας σεζόν να ανταμείβονται, αφού οι «πορτοκαλί» σφράγισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό συνέβη μετά το διπλό στη Ζάκυνθο (20-42), το οποίο ήρθε χάρη στην εξαιρετική άμυνα των Πατρινών και αποτελεί το επιστέγασμα της κυριαρχίας τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γυναίκες

Προμηθέας – Κρόνος Αγ. Δημητρίου 26-67

Νεάνιδες

Ζάκυνθος – ΑΣΠ Προμηθέας 20-42