Ολοκληρώθηκε η παρουσία της γυναικείας ομάδας του Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδος

Ολοκληρώθηκε η παρουσία της γυναικείας ομάδας του Προμηθέα 2014 στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Νάκη γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από την ΠκΑΟ Άμιλλα (59-38) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η νεανική ομάδα του Προμηθέα κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος». Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχες επιχείρησαν να ξεφύγουν και προηγήθηκαν με διψήφιες διαφορές, οι Πατρινές έβρισκαν λύσεις και είχαν καλά διαστήματα, με αποτέλεσμα να πάνε στην ανάπαυλα στο -6 (31-25). Το κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το πρώτο πεντάλεπτο του Β’ μέρους, εκεί που η Άμιλλα μπήκε πολύ δυνατά και με ένα σερί 13-0 εξαφανίστηκε από τον…ορίζοντα των «πορτοκαλί» και απλοποίησε την υπόθεση-νίκη. Η Γ’ περίοδος ολοκληρώθηκε με την Άμιλλα στο +23 (50-27), σκορ που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στις παίκτριες του Νίκου Νάκη, οι οποίες είδαν την τελευταία περίοδο σαν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν συστήματα, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2.
Πλέον, ο Προμηθέας 2014 αφήνει πίσω του την εμπειρία του Κυπέλλου Ελλάδος και επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Α2, το οποίο ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα οι «πορτοκαλί» θα αντιμετωπίσουν και πάλι την ΠκΑΟ Άμιλλα στο Περιστέρι, με την ελπίδα πως τότε θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΠΕΠΤΑ: 16-7, 31-25, 50-27, 59-38