Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά σε Κω και Κ. Αχαΐα

Πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν τα τμήματα του Προμηθέα, στα τουρνουά που συμμετείχαν αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, ο Προμηθέας 2014 που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική έπαιξε στο τουρνουά «Τίμιος Σταυρός» της Κ. Αχαΐας, απέναντι σε ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, ενώ οι Παίδες του «ΝΟΥΣ» επισκέφτηκαν τα μακρινή Κω, για το «9th Kos International Basketball Tournament», σε ένα διεθνές τουρνουά, με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Αμφότερες οι ομάδες των «πορτοκαλί» συμμετείχαν στα τουρνουά με αρκετές ελλείψεις, ωστόσο οι δύο προπονητές, Γιάννης Ντάγιος και Βασίλης Σκροπολίθας, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες, με τις ομάδες να βρίσκονται στη διαδικασία “μονταρίσματος”, απαλλαγμένες από την πίεση του αποτελέσματος.


Για την ιστορία, ο Προμηθέας 2014 γνώρισε δύο ήττες από Αχαγιά 82′ και ΑΕ Γλαύκου/ Εσπέρου και κατέλαβε την 4η θέση του τουρνουά «Τίμιος Σταυρός», ενώ οι Παίδες δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, εξαιτίας των ελλείψεων και γνώρισαν τρεις ήττες από Περιστέρι, Άρη και Stella Azzurra.

Οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν σήμερα στη βάση τους και θα συνεχίσουν την πυρετώδη προετοιμασία, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

Τίμιος Σταυρός

Αχαγιά 82′ – ΕΑ Προμηθέας 2014 83-63
ΑΕ Γλαύκου / Εσπέρου – ΕΑ Προμηθέας 2014 76-54

Κως 

Περιστέρι – Προμηθέας 69-43
Προμηθέας –  Stella Azzurra 28-84
Προμηθέας – Άρης 70-78