Οι όμιλοι και το πρόγραμμα του ANGT Patras

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για τη διεξαγωγή του ANGT Patras για δεύτερη διαδοχική χρονιά (10-12 Φεβρουαρίου). Ο Προμηθέας και η πόλη της Πάτρας ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά κορυφαίες Ακαδημίες από όλη την Ευρώπη, νεαρούς αθλητές που έχουν τα φόντα να γίνουν οι αστέρες του μέλλοντος, σε μια διοργάνωση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλη την μπασκετική κοινότητα.  Λίγο καιρό πριν είχαμε μάθει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, ενώ, πλέον, έγιναν γνωστοί και οι δύο όμιλοι του τουρνουά, καθώς και το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, στον Α’ όμιλο θα βρεθούν ο Προμηθέας Πάτρας, η Joventut Badalona, η Cholet Basket και η Rasta Vechta. Στον δεύτερο όμιλο θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός, η ASVEL Villeurbanne, η Orange 1 Bassano και η μεικτή ομάδα NGT Patras, με παρουσία παικτών από όλη την Ευρώπη. Oι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ενώ με βάση την βαθμολογία των ομίλων, θα διαμορφωθούν οι αγώνες κατάταξης, που θα λάβουν χώρα την Κυριακή. Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι πρώτοι κάθε ομίλου θα αγωνιστούν στον Μεγάλο Τελικό, οι δεύτεροι τον ομίλων θα παίξουν για την 3η θέση, οι τρίτοι θα συγκρουστούν με φόντο την 5η θέση και οι τέταρτοι για την 7η θέση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στον «αέρα» και τα εισιτήρια για τους αγώνες του ANGT Patras, που θα περιλαμβάνουν μονοήμερο πακέτο, με το οποίο οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της ημέρας που θα επιλέξουν, καθώς και τριήμερο πακέτο, με το οποίο οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης.

                                          Αναλυτικά το πρόγραμμα του ANGT Patras

                                           10/2

09:00 Cholet Basket – Joventut Badalona

11:15 Promitheas Patras – Rasta Vechta

13:30 NGT Patras – Olympiacos Piraeus

16:00 LDLC ASVEL Villeurbanne – Orange1 Bassano

18:15 Rasta Vechta – Cholet Basket

20:30 Joventut Badalona – Promitheas Patras

                                        11/2

09:00 Olympiacos Piraeus – LDLC ASVEL Villeurbanne

11:15 Orange1 Bassano – NGT Patras

13:30 Joventut Badalona – Rasta Vechta

16:00 Promitheas Patras – Cholet Basket

18:15 Olympiacos Piraeus – Orange1 Bassano

20:30 LDLC ASVEL Villeurbanne – NGT Patras

                                       12/2

09:00 Αγώνας για τις θέσεις 7-8

11:15 Αγώνας για τις θέσεις 5-6

13:30 Αγώνας για τις θέσεις 3-4

16:00 Μεγάλος Τελικός