Ο Προμηθέας συγχαίρει τα παιδιά του NOUS για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις

Ο Οργανισμός του Προμηθέα θέλει να συγχαρεί θερμά τους φετινούς απόφοιτους του πρότυπου προγράμματος «ΝΟΥΣ», οι οποίοι, παρά την πολύ απαιτητική αγωνιστική περίοδο, επικεντρώθηκαν και στα μαθήματά τους και κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και να εισαχθούν στις σχολές της επιλογής τους. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κουρέπης και ο Ιωάννης-Πέτρος Ράγκος εισήχθησαν στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο Νίκος Πλώτας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών και ο Αντώνης Τσαλμπούρης στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ως γνωστόν, ο Προμηθέας εκτός από την αθλητική προετοιμασία των παιδιών του, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στην πνευματική τους καλλιέργεια, αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, το πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του φροντίζει ώστε τα μέλη του να λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να εισαχθούν στις πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής τους. Οφείλουμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε και τα εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση», που είχαν μεγάλη συμβολή στην επιτυχία των παιδιών.
Επιπλέον, μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Good Athlete, Better Person», του οποίου η πιλοτική εφαρμογή ξεκίνησε από την προηγούμενη περίοδο και θα τεθεί σε κανονική λειτουργία από τον Σεπτέμβρη, φιλοδοξούμε τα παιδιά της Ακαδημίας μας να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να διαμορφώσουν έναν ισχυρό και πολύπλευρο χαρακτήρα.