Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας του Προμηθέα

Ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομών του Προμηθέα. Μετά το πέρας των θερινών διακοπών, πλήθος κόσμου, γονέων, προπονητών και αθλητών, συγκεντρώθηκαν στο “Promitheas Park” και έδωσαν το δικό τους σύνθημα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Προμηθέα προπονήθηκαν παιδιά όλων των ηλικιών και των περισσότερων αγωνιστικών τμημάτων, που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά.

Ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στα παρκέ ήταν εμφανής, με τα χαμόγελα να ξεχωρίζουν και να δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στην ημέρα. Αμέσως μετά το τέλος των προπονήσεων, οι προπονητές του Προμηθέα παρακολούθησαν ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τον σύμβουλο εκπαιδευτικού και αθλητικού προσανατολισμού, Dr. Νίκο Γεωργιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα τα τμήματα της Ακαδημίας μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς θα αρχίσει η εντατική προετοιμασία, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Τέλος, οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και θα συνεχιστούν και μετά το πέρας του Αυγούστου.