Η Accountsaints επίσημος υποστηρικτής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Προμηθέα

Η Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Accountsaints, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Good Athlete Better Person.

Οι Accountsaints, με μια διαδρομή 35 και πλέον ετών στο χώρο και με γραφεία σε Πάτρα και Αθήνα, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις φοροτεχνικές, λογιστικές, μισθοδοτικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές ανάγκες μιας επιχείρησης, μέσω μιας έμπειρης εξειδικευμένης ομάδας.

Στοχεύοντας σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, οι Accountsaints δεσμεύονται να προσφέρουν ολοκληρωμένες φορολογιστικές λύσεις απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η γνώση, η εμπειρία, η συνεχής επιμόρφωση, η οργάνωση και η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας.

Στους Accountsaints η διαφορετικότητα προκύπτει από το αξιακό σύστημα. Η παροχή ολοκληρωμένων φορολογιστικών λύσεων είναι το αποτέλεσμα. Ένα σύνολο αδιαπραγματευτων αξιών είναι ο τρόπος. Πιστεύοντας δογματικά στο ορθό αλλά και στην δύναμη της αλληλεπίδρασης μαζί σας, πορεύονται και πραγματοποιούν.