Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Προμηθέα από το Rising Stars

Mε μία νίκη και μία ήττα στις αποσκευές τους επιστρέφουν στην Πάτρα οι Έφηβοι του «ΝΟΥΣ» από το Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και με ανάμεικτα συναισθήματα από τις επιδόσεις του στο Rising Stars. Οι Γυναίκες δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικές και γνώρισαν μια πολύ βαριά ήττα από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ενώ με νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι Παίδες και οι Κορασίδες.

Για την τρίτη αγωνιστική εβδομάδα του Rising Stars, οι Έφηβοι του ΑΣΠ Προμηθέα εμφάνισαν δύο διαφορετικά πρόσωπα στα παιχνίδια με Πανερρυθραϊκό και Ολυμπιακό και μέτρησαν μια νίκη και μια ήττα. Η πρεμιέρα ήταν εξαιρετική για τους Πατρινούς απέναντι στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας, με το συγκρότημα του Βασίλη Σκροπολίθα να φτάνει σε ένα άνετο ροζ φύλλο (77-66). Στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους” ωστόσο, οι «Αχαιοί» υπέκυψαν στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και με κακό Α’ ημίχρονο γνώρισαν μια βαριά ήττα (56-93). Κορυφαίος του διημέρου ήταν ο Γρηγόρης Πρέκας, με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα για τον Προμηθέα.

Στις Γυναίκες, ο ΑΣΠ Προμηθέας ήταν αδύνατον να ακολουθήσει τον ρυθμό του Κρόνου Αγ. Δημητρίου και γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα (80-22). Το παιχνίδι δεν χωράει κριτικές, αφού οι γηπεδούχες ήταν πολύ καλύτερες από την αρχή μέχρι και έφτασαν σε ένα άνετο ροζ φύλλο, αφήνοντας τον Προμηθέα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μία νίκη, αυτή της πρεμιέρας απέναντι στους Δαναούς Άργους.

Στους Παίδες, το τμήμα του «ΝΟΥΣ» εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή και να πραγματοποιεί μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, αγνοώντας τη λέξη «ήττα». Αυτή τη φορά, το νέο «θύμα» των «πορτοκαλί» ήταν η Ζάκυνθος, την οποία και κέρδισαν με άνεση (77-30). Από την άλλη, ο Προμηθέας 2014 πάλεψε, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Απολλωνιάδας, γνωρίζοντας την ήττα (65-44) από τους «μελανόλευκους».

Τέλος, για το πρωτάθλημα των Κορασίδων, ο ΑΣΠ Προμηθέας (1) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας στο Promitheas Park τον Αίολο Αγυιάς (58-37), με μεγάλο όπλο την εξαιρετική του άμυνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Rising Stars

Προμηθέας – Πανερρυθραϊκός 77-66
Προμηθέας – Ολυμπιακός 56-93

Α2 Γυναικών

Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Προμηθέας 80-22

Παίδες

ΑΣΠ Προμηθέας – Ζάκυνθος 77-30
Απολλωνιάδα – Προμηθέας 2014 65-44

Κορασίδες

ΑΣΠ Προμηθέας (1) – Αίολος Αγυιάς 58-37